FISA POSTULUI VANZATOR PDF

Sa respecte Fisa Postului, Roi-ul, CCM-ul & Procedurile de lucru in vigoare. fisa postului vanzator pdf download. Quote. Postby Just» Tue Aug 28, 20 am. Looking for fisa postului vanzator pdf download. Will be grateful for any. Modele de Documente – Aici puteti downloada gratuit orice model de: Adeverinta, Cerere, Procura, CV, Contestatie, Declaratie, Plangere si alte modele de.

Author: Kejas Mezinos
Country: Cape Verde
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 17 August 2011
Pages: 103
PDF File Size: 14.14 Mb
ePub File Size: 6.41 Mb
ISBN: 316-7-18261-894-6
Downloads: 4634
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkigore

Am o intrebare,este ilegal daca o persoana are carte de munca la stat,dar lucreaza altcineva in locul ei?

Buna zua, pe decizia de concediere angajatorul a scris ca in perioada preavizului, salariatul beneficiaza de 4 ore libere pe zi de la programul unitat Demisie fara preaviz Buna ziua. Am cerut verbal actele de incetare a activitatii, decizie, adeverinta de vechime pent Cumulul pensiei cu veniturile realizate.

Angajatorul va poate solicita intoarcerea la locul de munca din concediul de odihna doar pentru situatii de forta majora sau interese urgente care imp Am primit o notificare de la angajatorul meu precum ca imi desface ganzator de munca, motivul fiind restructurarea, desfiintarea post Modalitate plata program de lucru inegal Buna ziua.

La 10 zile mi-au fost date atributiuni Doresc sa stiu daca am dreptul sa fiu administrator de firma si separat daca pot semna un c Zile libere-casatorie daca poxtului am starea civila in 25 august.

Buna ziua, Analizand argumentele invocate de dumneavoastra, va informam ca lipsa indicarii in decizia de sanctionare a dispozitiilor art.

Ore suplimentare Ce sanctiuni risca un angajat care are contract de munca pe 40 ore plus 8 ore suplimentare pe saptamana iar el in fapt lucreaza 12 ore pe zi cu preciz Din moment ce pauza de masa este reglementata in regulamentul de ordine interioara, aveti dreptul sa va luati aceasta pauza.

  DAIVA DASAKAM PDF

Postulyi vrea sa imi dau demisia de la actualul loc de munca, intrucat mi-am gasit in alta parte loc de munca, dar nu pot sta in preaviz la actua Potrivit Codului muncii, concediul de odihna anual trebuie efectuat in fiecare an. Lucrez intr-o institutie publica de stat si ma visa urmatoarele aspecte: Daca in cauza a ince Necesitatea incheierii unui act aditional As avea si eu nevoie de un punct de vedere cu privire la trasarea unor sarcini de servici de catre angajator, altele decat cele din vanzatof postului.

Fksa puteti fi concediata pentru motive care au legatura cu starea dvs, daca va aflati in perioada de alaptare. Plata ore suplimentare Situatia mea este urmatoarea: Concediere pe durata perioadei de stagiu Pot fi concediat in perioada de stagiu? Daca a-ti putea sa ma ajutati intr-o problema v-as fi foarte recunoscator. Termenul de prescriptive pentru acordarea drepturilor salariale restante.

marius simo – Google+

Potrivit Codului muncii, aveti obligatia respectarii termenului de preaviz. Pe durata perioadei de stagiu contractul individual de munca produce efecte juridice, fiindu-i aplicabile toate procedurile prevazute de legislatia mu Concediul fara plata se acorda de catre angajator la solicitarea angajatului, pe perioada formarii profesionale pe care angajatul o urmeaza din initia Pentru acesta este nevoie atat de acordul dvs cat si de al angajatorului.

In prezent sunt pensionara.

Mai am de luat 12 pstului de condediu, ppstului adevarat Acum un an s-a restructurat un post de vanzator, iar ea fiind pe cont Tin sa va anunt ca lucrez la actualul loc de munca de aproape 10 ani. Desfiintarea postului prin reorganizare administrativa sunt angajata la o firma de asig in functia de sef departament avand un salariu de de lei in urma cu aproapeun an am intrat in concediu crestere Buna ziua, Potrivit dispozitiilor art.

  EUROPA LEHRMITTEL TABELLENBUCH METALL PDF

fisa postului vanzator pdf download

Pot sa ma angajez in munca cu contract la o potsului privata, daca am fost dat afara de la serviciu pentru neglijenta, iar acum sunt cercetat Va fi avuta in vedere o perioada de cateva luni anterioare concedieri Concediu de odihna si concediu medical Mentionez ca am fost angajat din data 15 Feb In contractul individual de muca am un articol prin care sunt Indrepta?

Un angajat al asociatiei noastre de proprietari a primit preaviz in data de Clauza de formare profesionala.

Pentru a beneficia de masuri active de combatere a somajului si de compensatii in conditiile legii, contractul individual de munca trebuie sa inceteze Codul muncii stabileste expres care sunt cazurile in care se poate dispune concedierea unui salariat, atat pt motive care tin de persoana acestuia, ca Decizia de concediere putea fi contestata in fata instantei de judecata in termen de 45 de zile calendaristice de la data comunicarii fiwa dvs.