AKORDI I HVATOVI ZA GITARU PDF

Akordi online sajt sa velikom bazom tekstova sa akordima za gitaru, narodne, zabavne, sevdah, strane, ruske muzike, sajt sa velikim broj MP3 i midi studijske. Za barre akorde se često kaže da su “pokretni” akordi, jer se ruka može jednostavno pomaknuti na razne pozicije na vratu u “jednom pokretu”. Iako ova tehnika. Dali neko zna akorde za neke pesme Vlde Georgijeva .. Znam osnovne akorde i hvatovi mi nisu problem, samo hocu neku lepu pesmu sa.

Author: Moran Arashira
Country: Uruguay
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 14 May 2014
Pages: 46
PDF File Size: 13.84 Mb
ePub File Size: 6.29 Mb
ISBN: 784-4-48953-708-4
Downloads: 68741
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Bragul

Dali neko zna akorde za neke pesme Vlde Georgijeva Unapred hvala. Evo jedan extra link azchords.

Akordi & Tablature za Gitaru

D e H G D G A La la lala la la, la la lala, la la la la D G A I zato sto sam tako mlad, sto sam tako mlad I zato sto ne mogu s tobom drugacije I zato sto nemamo kamo, sto nemamo I zato sto nemamo love za skupe provode.

Mi plesemo cijeli dan i noc A D A ne brini se nista D vrijeme prolazi A posudit cemo nesto D i mladost gubiti G D za kucicu i klince sad je prekasno A D i priznajem buducnost vidim gitary A D ide mi na zivce ide mi A D ide mi na zivce ide mi napisi jedno pismo kad budes daleko reci mi da nismo mogli nikako ja nemam vise volje da me popravis i bilo bi i bolje da me ne pamtis ide mi na zivce ide mi ide mi na zivce ide mi D Hm G A nista staro nista novo nemam za rec D Hm A bezveze i bez zelja vec D Hm G A michael jackson sa djecakom odlazi xa G A i ja mogu preko vode prec ide mi na zivce ide mi ide mi na zivce ide mi Ne zovi mama doktora C Ma sto sad ljubav, F C Ma sto sad ljubav ima s tim, F Kad te vise ne volim ma C Kad te vise ne volim.

  BEHIND THE REEL BY JAKEWARD PDF

Ne zovi mama, ne zovi doktora, Jer nema lijeka protiv tog otrova. Ma ne pijem da se Svi pacijenti k’o i doktori svi vojnici a i pukovnici svi zandari a svi lopovi svi su duso s tobom ggitaru Cijele noci stojim ispod njenog prozora ona kaze mali mars soba je zauzeta a ti nisi bogat a nisi bas ni lijep tebi treba prava lova a ne jadan cvijet E Fis Jedini bas ja E Fis nisam nikada ja sam pisao pisma ljubavna Ptico malena Am G F G Ja akordu lezim sam na postelji od ruza Am G F G Na glavu moju stavila si krunu od trnja Am G F G Bacas li kocke za haljine moje Am G F G Otkrivas li moje tajne ljubavnicima.

Ja nocas lezim sam kao olovni vojnik Blatan i ponizen, na kraj svijeta odbacen U ljubavi i ratu, pravila su ista Pobjednik uzima sve, milost ne daje. Ptico malena, nije za mene Netko kao ti, meni pregorki pelin Ptico malena, nije za mene Netko kao ti, hvatogi pregorki pelin.

E B G D A E E Sve sve bitange, sve sve djevojke sve sve, je je je je je. King i crni maheri Sto je vise sjecanja, to je vise nevolja S vremena na vrijeme, cini mi se, k’o da su tvoji koraci S vremena na vrijeme, pa se sjetim, ja nisam tvoj ne postojim S vremena hvatvoi vrijeme, cini mi se, k’o da su tvoji koraci S vremena na vrijeme, kad zvono prene Ja znam da nisi ti to postar dvaput zvoni A E A H Sto je vise, vise sjecanja, to je vise tuznih gitaaru tonova solo: F G Tu noc kad si se udavala E Meni kroz glavu proslo je Tu noc kad si se udavala Meni kroz glavu proslo je Tvoje smijesne za maturu haljine Sandale boje mjesecine.

Postoje neki drugi svjetovi Za nas bi bili rajski cvjetovi O samo da si htjela pobjeci Ovako stisni zube ne placi. A ja evo nekad sjetim se Sta moj caca akordk reci je Sve ti duse, sine, slavonske Uz pjesmu prebole, al’ ne oproste. Uz pjesmu mi se evo rodimo Uz pjesmu umiremo Slavonijo, ko te nije volio Ne zna sta je izgubio.

  ACORDES DE TIMPLE PDF

A za oblak mi se mjesec skrio Sakrio mi k Uzalud vam trud sviraci Za drugog su dunje zute.

Ma koga da, slusam ja, u ova sugava vremena, D A G Zaustavite zemlju silazim, nije mi do niceg, odlazim. Zaustavite zemlju silazim, Em A nije mi do niceg, odlazim, D ja bas odlazim. Ali ljudi mir, tko smo mi, da bi ajordi ovo pricali, ali jedno znam, kroz sve nas, ista krv sad prolazi.

MOlim vas preporucite mi neku pesmu sa kojom bih mogao da pocnem da sviram. Znam osnovne akorde i hvatovi mi nisu problem, samo hocu neku lepu pesmu sa kojom bih poceo.

Barre akord

Ipak imam 14 godina i ne znam bas sta da sviram onako za drustvo kad se skupimo. Sa kojim ste pesmama ste vi poceli da svirate? U sustini kad savladas osnovne akorde i ritmove gvatovi gomilu pesama da naucis da sviras. Uglavnom su najlepse pesme jednostavne za sviranje. Vremenom kad naucis lestvice krenuces sa skidanjem solaza i malo komplikovanijih pesama. Nadam se da sam pomogo.

Ukupno su korisnika na forumu:: This content is licensed under a Creative Commons License. Based on phpBB 2, translated by Simke, designed by. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka. Hitovi na koje smo zaboravili Ovaj topic je pregledan puta Broj poruka: Problem sa hdmi i tv Update fajlovi za Windows7 do danas?

Korisnici trenutno na forumu: